Maatilan töitä ja arkea

« takaisin kotisivulle (homepage)

Case IH traktorihuolto takaa asiantuntevan huoltopalvelun

Julkaistu

Tällä kertaa kirjoitan maatalouden työvälineisiin syventyvässä blogissani traktoreista. Mihin tehtäviin traktoreita käytetään ja miten niistä pidetään huolta. Erityiseksi huomion kohteeksi olen tänään ottanut Case IH-merkin ja kerron sinulle miksi valita Case IH traktorihuolto ja varaosat.

Kulkuväline ja työjuhta pelloille ja työmaille

Traktoria on käytetty jo yli sata vuotta maatalouden monitoimikoneena. Lähes jokaisella maatilalla on traktori. Tämä menopeli on suunniteltu kulkemaan haastavassa maastossa, kuten pelloilla ja jopa metsässä. Suurten renkaidensa ansiosta traktori ylittää helposti erilaiset kuopat ja muut maan epätasaisuudet. Traktorissa riittää myös voimaa vetää erilaisia maataloudessa käytettyjä työkaluja, kuten pellon kyntämiseen ja muuhun muokkaamiseen tarkoitettuja lisäosia sekä painavaa peräkärryä. Kaupunkiympäristössä traktoreita nähdään muun muassa lumen auraamisessa ja työmailla.

Case IH on alansa konkari

Traktorimarkkinoilla on monenlaisia merkkejä, joilla on omat ominaisuutensa. Case IH on alansa pioneeri, joka on toiminut alalla jo yli 175 vuotta. Heidän tuotteitaan käytetään yli 160 maassa ympäri maailmaa, joten tämä merkki on hyvin tunnettu kaikkialla maailmassa. Yritys on ylpeä voimakkaista, luotettavista ja tehokkaista maatalouskoneistaan, jotka helpottavat maatalouden töitä. Traktoreiden lisäksi Case IH tuottaa monia muita maataloudessa tarvittavia koneita ja niiden osia.

Huollata traktorisi merkkihuollossa

Valitsit työkoneesi sitten minkä merkin tahansa valikoimasta, kannattaa sen huoltoon ja korjaukseen panostaa. Näin takaat koneellesi pitkän käyttöiän ja osallistut osaltasi kestävään kulutukseen. Tämän vuoksi kannattaakin valita työkone, joka on tunnettu laadusta ja jonka varaosien saaminen on helppoa. Useat traktorimerkit suosittelevat traktorin huollattamista ainoastaan valtuutetussa merkkihuollossa, sillä merkkihuollon asiantuntijat ovat juuri tämän laitteen eksperttejä. He tietävät yleisimmät viat ja osaavat korjata ne nopeasti ja tehokkaasti. Heidän kauttaan saat myös juuri oikeat varaosat laitteeseen. Vaikka traktori näyttää melko vahvatekoiselta masiinalta, on sen toiminnan takana herkkä koneisto, joka ei pidä virheliikkeistä tai vääränlaista osista. Case IH traktorihuolto on paras valinta pitämään huolta Case IH traktoristasi. Valtuutettuja huoltoja löydät ympäri maata. Yksi tällainen on esimerkiksi Hämeen traktorihuolto. Säännöllisellä huollolla takaat traktorisi toimivuuden myös jatkossa. Tämä ei ole kohta, jossa kannattaa säästää.

Oliko artikkelistani sinulle hyötyä? Jätä minulle kommenttisi, arvostan sitä suuresti!


jaa